Nejnovější recenze ze sekce Střešní okna
- cena, provedení , snadná montáž, dvojité těsnění, klika dolu
polovina ceny Veluxu a okno má jen jiné ovládaní, k tomu lemování už je v ceně.
- kvalitní okna za dobrou cenu, chtěl jsem velux ale vzhledem k ceně jsem koupil tyhle. Jedno okno jsem koupil před 2.roky, a žádný problém. Proto jsem koupil další. doporučuji všem
- cena , vzhled a dokonalost
kdo váhá tak už nemusí taky jsem přemýšlel , ale ted vím že jsem udělal dobře
- cena,kvalita
Okno za dobrou cenu
- Super cena a vzhled podobný Veluxu, možnost použití pro včechny druhy střech bez nutnosti dokupování drahého lemování.
- Nějak nevím ..................
Okna jsem dával do práce, domů jsem si dal drahý polpastovaný Velux, takže asi tak. Ale ani na zpracování jsem nenašel nějaké vady, co se týče montáže, makáči byli taky spokojený i když napřed plašili, co jsem to koupil :-)
Dokoupím dalších 6 oken, takže to asi mluví za vše .......
- kvalita za dobrou cenu
- snadná montáž
doporučuji
- kvalitní okno
- nejlevnější okno a přitom opravdu kvalitní
nejlevnější okna
okna jsou namontována a vypadají stejně jako okna fakro nebo velux
tato okna mohu opravdu doporučit, opravdu super kup
- Velice doporučuji. Střešní okna jsou velice pěkná a kvalitní. Cena je výborná.
Doporučuji tato střešní okna jelikož jsou velice pěkná a kvalitní. Velice děkuji a doporučuji.
- Kvalita
Perfektni
BALIO dřevěné střešní okno s lemováním 78x112
Přidáno: 14. srpna 2012
(naposledy upraveno 14. srpna 2012)
Zakoupeno v Střešní okna BALIO ®
vzhlem k ceně a záruce super.
Více po první zimě.
- Hezký vzhled,snadná montáž
- jsou namontovaná jen dva dny, vše ukáže až čas, vzhledem k 10 leté záruce se neobávám
Okna jsem si vybral kvůli ceně, dlouhé záruce a poloze kliček na otevírání, jsou ve spodní části
- dobrá kvalita
dobrá kvalita