Nejnovější recenze ze sekce Střešní okna
- Kvalita
Střešní okno je promyšlené se zvýšenou osou otevření.
- Požadovaná kvalita
Dobrý výrobek v poměru kvalita/cena. Jednoduchá montáž s výborným návodem.
Za tu cenu jsem takhle kvalitní práci nečekal. Okno je hezky zpracované, montáž velmi snadná, návod podrobný a přehledný.
- dobrá cena
- Budu rozbalovat až na jaře.
- zatím vypadá dobře
Velmi spokojen
- dobrý poměr cena kvalita
- Mohlo by to být lépe zpracované
Reakce obchodu SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Profesionální přístup k našim zákazníkům je pro nás samozřejmostí. Kvalita dodávaných výrobku, atraktivní cena, zboží skladem a rychlé dodání je pro nás prioritou.
Kajfosz Radek
vše dobře poskládané, nic nikdy nechybělo. Dobře a přehledné včetně balení
Je to takova skladacka. Celkem to lehce.
- Je to pěkný.jen je to prezentovaný jako Rakousko a jsou z Polska což bych nevzal vědět to.
- Těžký nadlidský výkon to zvednout do rámu.Plechy drnčí o sebe když se okno zvedne.Možny že jsem to namontoval zlé.Návod jak z Polska. děs, nečitelný nejasný.
Jinak jsou pěkný v podkroví ticho ovládání ok.
Reakce obchodu SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení zakoupeného produktu. Naše firma je oficiálním distributorem střešních oken SKYLIGHT a SUPRO v ČR . Co se týče výrobce, tak společnost Skyfens Sp z o. o. patří do holdingu ARBONIA AG sídlícího ve Švýcarsku. Rakouská firma GRUBER&CO group pro nás designuje a dodává technologii pro výrobu profilů. Jsme tedy globální firma, tak jako například VELUX, ROTO a jiní. Váha okna je dána složením zasklívacího paketu, který je v našem případě 48mm s vynikajícím koeficientem prostupu tepla Ug=0,5 [W/m2K]. Co se týče montážního návodu byla zvolena obrázková verze bez popisu pro snadné pochopení. Vytvořili jsme rovněž instruktážní video, kde krok po kroku ukazujeme jak okno namontovat. Kvalita dodávaných výrobku, zboží skladem a vstřícný přístup k zákazníkům je pro nás prioritou.
VIDEO NÁVOD najdete na YOU TUBE pod názvem: Montáž střešního okna SUPRO výrobce SKYFENS
Kajfosz Radek
- snadné otevření (okno samo vyskočí do předem nastavené polohy)
- pant v horní části okna, nemusíte se pod oknem krčit, ani vás zadní část okna nepraští po hlavě :))
- při menším dešti může klidně zůstat otevřené a nezateče dovnitř
Reakce obchodu SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Skladem se snažíme držet většinu nejžádanějšího zboží a náš sortiment neustále rozšiřujeme. Nově nabízíme okna SUPRO, což je novinka na Českém trhu. Naše firma je oficiálním distributorem střešních oken SKYLIGHT v ČR a proto u nás nakoupíte za nejvýhodnější ceny. Kvalita dodávaných výrobku, zboží skladem a vstřícný přístup k zákazníkům je pro nás prioritou.
ok
- Kvalita
- Nízká cena a kvalitní zboží
Zobrazuji 61 - 80 ze 373 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...19 Další »