Nejnovější recenze ze sekce Střešní okna
- výhoda, lze přendat panty .
Zeptejte se mne, prosím, za dva nebo tři roky. Ale jinak jsou okna namontovaná a funkční.
Uvítal bych aspoň dvě nebo tři polohy otevření oken, kde by byla zaaretována. Takto je okno pouze v poloze mikroventilace a nebo plně otevřené.
Reakce obchodu SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení a jsme rádi, že jste byl s nákupem v našem e-shopu spokojen. Nové okno SUPRO s trojsklem již umožňuje aretaci křídla, jelikož je osazeno plynovými vzpěrami a dokonce 2 polohami mikroventilace. Záruční doba na okno je standardně 5 let a na zasklívací paket dokonce 15 let. Okno je konstruováno tak, aby plnilo svou funkci po mnoho let i po uplynutí záruční doby.
- Má dobrou izolace
- Příliš těžké otvírá se.
Rychlost,ochota,vstřícnost-naprostá spokojenost
- Velice snadná montáž
- Přehození otvírání během chvilky (vrchní/bok)
- žádnou výhodu produkt nemá
Jedna velká tragédie. Síť nikde pořádně nedrží, každé fouknutí síť posune a pak se Vám dostane hmyz do domu. Když budete kupovat síť musíte koupit takovou, která bude přilepena po celém obvodu, aspoň na suchý zip. Například tuto: https://eshop.makocolor.cz... Cena je skoro stejná, ale funkčnost je sto a jedná ve prospěch EasyLife.
- Kvalitní okno
- Těžké jako pjase (i ve dvou máte problém)
- Horní zavírání
Poplastované dřevo zní dost divně, ale funkčnost je nezpochybnitelná. Měl jsem 15 let okna Velux a ty ze samotného dřeva jsou zničeny (asi jsem se o ně mohl starat víc), ale poplastované okno, které mám v koupelně je naprosto netknuté.
Horní zavírání je pro dlouhé nehty dost nepraktické, měl jsem 15 let stará okna, která měla horní tyčku mnohem lepší.
- rychle vyrizeni objednavky a dopravdy
Dostačující
Levné prosvětlení půdního prostoru
Kvalitní okno
Dobře připravené pro změnu varianty otevírání-spodní,boční
VELUX střešní okno včetně oplechování 78x118 cm
Přidáno: 19. června 2020
(naposledy upraveno 19. června 2020)
Zakoupeno v Stavební bazar Harfa
- výhodná cena
Okno měníme za větší, které mělo jednoduché sklo, výhoda je vícekomorový systém, větší okno nám umožní výhled i do ulice, nejen do nebe.
- Uvidime po par letech
Reakce obchodu SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení a jsme rádi, že jste byl s nákupem v našem e-shopu spokojen. Záruční doba na okno je standardně 5 let a na zasklívací paket dokonce 15 let. Okno je konstruováno tak, aby plnilo svou funkci po mnoho let i po uplynutí záruční doby.
Kajfosz Radek
- velmi jemný a křehký plast
- Přehledně zabaleno, ještě nebyla provedena montáž.
Bezúdržbové
- Trojsklo za dobrou cenu
- Poplastovaná varianta
- Není to celoplastové, ale má dřevěný vnitřek
Obyčejné okno ale s trojsklem a za dobrou cenu
Špatné madlo na otevírání okna oproti předchozí generaci.
Zobrazuji 121 - 140 ze 373 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...19 Další »