Nejnovější recenze ze sekce Střešní okna
- Rozumná cena
- Jednoduchá montáž
- Komlexnost balení
- Ještě nevím dnes jsem ho převzal.
- naprosto spolehlivý a fungující výrobek
Spatny vyrobek
- výměna za staré okno svépomocí
Všechno v pořádku
- Kvalitní provedení
- Hodně možných doplňků
- Levné na trojsklo
- Je pěkně zpracované
- Použitelné skoro všude
- Pro někoho nevýhoda, pro někoho výhoda, ale je vzhledově hodně hranaté
Za ty peníze je to super okno, jedno mám na střeše s dvojsklem už asi 8 let a není s ním žádný problém, i venkovní markýza na okně i po vichřicích stále drží.
- kvalitní provedení
- nízká cena
- Kvalitní výrobek za dobrou cenu
- Hezké provedení
- Jednoduchá montáž + video k montáži na stránkách prodejce
Reakce značky SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Skladem se snažíme držet většinu nejžádanějšího zboží a náš sortiment neustále rozšiřujeme. Naše firma je oficiálním distributorem střešních oken SKYLIGHT v ČR a proto u nás nakoupíte za nejvýhodnější ceny. Kvalita dodávaných výrobku, zboží skladem a vstřícný přístup k zákazníkům je pro nás prioritou.
- kvalita.funkčnost
- Dobrá cena
- Jednoduchá montáž
- Prodejce ochotně poradil na telefonu
Řešili jsme nová okna na rodinný dům a potřebovali jsme něco kvalitního za dobrou cenu. Jsme spokojení. Poradili nám po telefonu a vše šlo jako po másle. Švýcarská kvalita, jednoduchá montáž. Brzy budeme řešit další střešní okna, takže už víme kam se obrátit.
Reakce značky SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Komunikace se zákazníkem je pro nás velmi důležitá, snažíme se vždy zodpovědět veškeré dotazy a to jak v oblasti montáže, tak doporučit vhodný produkt z naší nabídky. Naše firma je oficiálním distributorem střešních oken SKYLIGHT v ČR a proto u nás nakoupíte za nejvýhodnější ceny. Kvalita dodávaných výrobku, zboží skladem a vstřícný přístup k zákazníkům je pro nás prioritou.
paráda
- Nutno si doupravit oplechování,
Dobrý den
montážní návod přiložený v balení je vícejazyčný. Verze v českém jazyce je zveřejněna na našem e-shopu v sekci NÁVODY K MONTÁŽI viz odkaz
Rovněž je zde dostupný podrobný video návod pro detailní popis jak postupovat při montáži krok za krokem. Okno včetně lemování je konstruováno tak, že nevyžaduje žádnou dodatečnou úpravu jako silikonování a nýtování o kterém se zmiňujete. V případě potřeby se při montáži můžete obrátit na bezplatnou telefonní linku 800 100 558, kde Vám poradíme v případě nejasností.
Za celý tým e-shopu SKYLIGHT přeji krásný den.
- Zboží jsem rozbalil prozatím pro kontrolu dodávky, prozatím bez závad
- Montáž bude provedena na jaře t.r.
- Kvalita výrobku odpovídá přijatelné ceně
- Zatím, není naistalována, ale dle recenzí spokojenost. Následně rozměry mám dané dne střechy.
- super
- Prodejcem je seriózní firma.
- Obtížně se hledá firma ochotná provést opravu.
Odpovídá mým požadavkům.
- Snadná instalace
- Srozumitelný návod
- Výborná kvalita i cena
Reakce obchodu SKYLIGHT
velice si vážíme Vašeho kladného hodnocení. Naše firma je oficiálním distributorem střešních oken SKYLIGHT v ČR a proto u nás nakoupíte za nejvýhodnější ceny. Kvalita dodávaných výrobku, zboží skladem a vstřícný přístup k zákazníkům je pro nás prioritou.
Kajfosz Radek
- Výborná kvalita i cena.
Reakce obchodu SKYLIGHT
Kajfosz Radek
Zobrazuji 141 - 160 ze 373 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...19 Další »